Екотой осигури необходимото мобилно оборудване за три поредни събития на Wake Up Варвара

Три поредни уикенда очарователният залив на Варвара се превърна в една от най-горещите точки на българското Черноморие. Мястото беше домакин на три големи събития едно след друго: фестивала Забранена Музика от 1 до 4 август, Wake Up Stran-Jah през изминалия уикенд и предстоящия Bass Sea Festival 2024. Събитията не само привлякоха стотици меломани, но и разчитаха на ефективна логистика и подкрепа, за да гарантират своя успех. 

Екотой изигра ключова роля в реализирането на фестивалите, като осигури необходимото мобилно оборудване. От мобилни тоалетни и мивки до контейнери, мобилни огради, шатри и дори генератор за ток, Екотой гарантира, че всичко протича гладко, позволявайки на организаторите да се съсредоточат върху предоставянето на незабравими изживявания. 

Щастливи сме, че отново имахме възможност да се докажем като незаменим партньор за мащабни събития, особено на места като плажа във Варвара, където нуждите от инфраструктура са уникални и специфични. С наближаването на Bass Sea Festival посетителите могат да очакват още едно добре организирано събитие, което ще гарантира много емоции и незабравими спомени. 

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес