Екотой се присъединява към Хартата на многообразието в България

Щастливи сме да споделим, че Екотой официално стана член на Хартата на многообразието в България. Тази стъпка бележи нашия ангажимент да приемем многообразието и да насърчаваме приобщаващо работно място, където всички таланти се ценят, независимо от различията.  

Защо това е от значение 

Хартата на многообразието в България, съвместна инициатива на Центъра за изследване на демокрацията и Българския форум на бизнес лидерите, насърчава многообразието и равните възможности в компаниите и публичните институции. Присъединявайки се към нея, Екотой се ангажира да спазва тези ценности и да работи за по-приобщаваща среда. 

Да бъдеш част от тази общност означава да признаеш, че разнообразието стимулира творчеството, иновациите и растежа. Вярваме, че насърчаването на разнообразен екип не само подобрява културата на работното място, но и повишава икономическите ни резултати и развитието на бизнеса. 

Нашият ангажимент към многообразието 

С подписването на Хартата за многообразието Екотой се съгласява да прилага седемте принципа на Хартата, които имат за цел да осигурят равно отношение и възможности за всички служители. Ето какво означава това за нас: 

  • Насърчаване на приобщаващи практики: Ще интегрираме ценностите на многообразието в нашата стратегия и ще създадем среда, в която талантът и уменията са приоритетни, независимо от пол, раса, възраст, етническа принадлежност или ориентация. 
  • Създаване на разнообразен екип: Нашата цел е да изградим екип, който отразява различни гледни точки, повишавайки креативността и адаптивността. 
  • Прозрачност: Ще докладваме редовно за напредъка си чрез онлайн въпросник на всеки две години. 

Предимства на членството в хартата 

Като член на Българската харта за многообразието, Екотой ще се възползва от няколко предимства: 

  • Признание: Нашата компания вече е вписана в официалния уебсайт на Хартата като член, ангажиран с многообразието. 
  • Ресурси и знания: Получаваме достъп до инструменти, обучения и най-добри практики от европейската мрежа на Хартите за многообразие. 
  • Работа в мрежа: Ще имаме възможност да участваме в дискусии, семинари и събития, свързани с многообразието и приобщаването.  

Присъединяването към Хартата на многообразието в България демонстрира нашия стремеж към едно по-приобщаващо бъдеще. Развълнувани сме да продължим да насърчаваме многообразието в нашата компания и извън нея.  

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес