Луда Надпревара 2024: Екотой осигури мобилно оборудване за зрелищното събитие във Варна

За първи път морската ни столица беше домакин на популярното събитие Луда Надпревара, което се проведе на 31 август и 1 септември. Вълнуващата надпревара показа високоскоростни каскади и демонстрации с ръчно направени автомобили. Като дългогодишен партньор на събитието, Екотой изигра ключова роля, осигурявайки химически тоалетни и мобилни огради за контрол на тълпа. Нашите продукти и услуги гарантираха чиста и безопасна среда както за зрителите, така и за участниците. 

Какво е Луда Надпревара? 

Луда Надпревара е демонстрация на автомобили, при която участниците създават и управляват свои собствени ръчно направени превозни средства, като целта е да останат последни на ход. Това високоенергийно събитие промотира безопасното шофиране в контролирана, но вълнуваща среда, като дава на шофьорите възможност да покажат своите умения и креативност.  

Екотой осигури мобилни химически тоалетни, което гарантира хигиената и комфорта на посетителите. Мобилните огради за контрол на тълпа бяха от съществено значение за управлението на потока от зрители и поддържането на ред в напрегнатата атмосфера.   

Чрез осигуряване на санитарни условия и контрол на тълпата по време на Луда Надпревара във Варна, Екотой гарантира, че както участниците, така и зрителите могат да се съсредоточат върху зрелищното шоу в безопасна и удобна среда. 

Благодарим за доверието и дългогодишното партньорство!   

 

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес