Първокласни санитарни решения от Екотой за събора на MCC Swallow 33 в село Кипилово

Мотосъборът на Swallow 33 MCC в Кипилово се проведе в рамките на три дни от 18 до 21 юли, оставяйки незабравими спомени за всички участници.  

Като водещ доставчик на мобилни санитарни решения, Екотой имаше възможност да подкрепи това емблематично събитие. Нашият принос включваше предоставянето на мобилни химически тоалетни, писоари, мобилни мивки и душ кабини, за да осигурим чисто, хигиенично и комфортно изживяване за всички посетители на събора. 

При големи мероприятия като мото събора в Кипилово, поддържането на чистота и хигиена е от съществено значение. Екотой предостави мобилни химически тоалетни DIXI, осигурявайки достъп до чисти и санитарни съоръжения за посетителите. Нашите тоалетни са проектирани за комфорт и удобство, с издръжлива конструкция и лесна поддръжка.  

В допълнение към мобилните тоалетни, Екотой предостави писоари и мивки за ръце, с които подобри ефективността на санитарните условия. Осигуряването на мобилни мивки за мероприятия насърчава добрите хигиенни практики сред посетителите, значително намалява риска от заболявания и подобрява цялостното изживяване на събитието. 

Мобилните душ кабини също предложиха удобно решение за посетителите, защото са просторни, чисти и оборудвани с топла вода - перфектният избор за къмпингуващи. 

Ние вярваме в приноса към успеха на местните събития и подобряването на изживяването на посетителите чрез нашите продукти и услуги. Щатливи сме, че бяхме част от Мотосъбора в Кипилово през 2024. 

Очакваме с нетърпение следващото лятно приключение!  

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес