Санитарни решения от Екотой за почивка на открито

Най-отпускарският месец в годината вече е в разгара си, а с него идва и времето за почивка на открито - къмпинг, фестивали, семейни събирания и още.  

Но какво е най-важното за вашето удобство по време на тези приключения? Разбира се, санитарните условия! В тази статия ще разгледаме най-добрите санитарни решения, които Екотой предлага за безпроблемна почивка на открито през летния сезон. От мобилни тоалетни до душ кабини, ние можем да осигурим всичко необходимо за вашия комфорт и хигиена на открито. 

Кои са най-предпочитаните продукти за вашата почивка?

Химически тоалетни от Екотой 

Ние предлагаме висококачествени мобилни тоалетни, които са идеални за къмпинг, фестивали или други мероприятия на открито. Те са лесни за транспортиране и поставяне на всяко място, което ги прави изключително удобни. Мобилните тоалетни са снабдени с всичко необходимо за осигуряването на комфорт и хигиена, като някои от моделите включват система за промиване, умивалник и писоар. 

Преносими мивки 

Поддържането на добра хигиена е важно, особено когато сте на открито. Мобилните мивки от Екотой предлагат практично решение за измиване на ръце, съдовете или каквото ви е необходимо по време на престоя на открито. Те са леки и лесни за транспортиране, което ги прави идеални за къмпинг или други мероприятия. 

Душ кабини 

Когато почивате на открито, възможността да се освежите е безценна. Душ кабините на Екотой съчетават комфорт и удобство, като осигуряват достъпен начин за поддържане на лична хигиена. Просторни и удобни за използване, те са перфектни за дълги престои на открито. 

Портативни тоалетни 

Екотой предлага и портативни тоалетни, които са идеални за по-малки групи или индивидуално използване. Те са компактни, лесни за транспортиране и изключително удобни. Портативните тоалетни са идеални за места, където няма достъп до стандартни санитарни условия, като отдалечени къмпинги или плажове, кемпери или каравани, дори лодки.  

Концентриран препарат за портативни тоалетни Safe-T-Fresh 

Поддържането на чистотата на портативните тоалетни е важно, а концентрираният препарат Safe-T-Fresh е създаден именно за тази цел. Той е изключително ефективен и осигурява хигиенични условия и дълготрайна свежест. 

Препаратът е безопасен за околната среда и е разработен, така че да предотвратява неприятните миризми, което го прави идеален за дълги престои на открито.   

С продуктите и услугите, които Екотой предлага, вашата почивка на открито може да бъде не само приятна, но и удобна. От мобилни тоалетни до душ кабини и преносими мивки, ние ще осигурим всичко необходимо, за да се насладите на лятото без компромиси с хигиената и комфорта. Независимо дали планирате почивката си на къмпинг, с кемпер или каравана, или просто искате да прекарате време на открито, тези решения ще направят вашето преживяване по-добро. 

 

Често задавани въпроси 

Какви са предимствата на химическите тоалетни от Екотой? 

Мобилните тоалетни от Екотой са лесни за транспортиране, удобни за използване и осигуряват необходимите санитарни условия на всяко място. Те са идеални за големи групи и мероприятия на открито, както и за индивидуалено ползване. 

Мога ли да използвам преносимите мивки на Екотой за миене на съдове? 

Да, преносимите мивки на Екотой са подходящи за миене на ръце, съдове и други предмети, необходими за поддържане на хигиена на открито. 

Какво представлява концентрираният препарат Safe-T-Fresh? 

Концентрираният препарат Safe-T-Fresh е специално разработен за поддържане на чистота и свежест на портативните тоалетни, като предотвратява неприятните миризми и е безопасен за околната среда. 

Вижте още:

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес