Устойчиви санитарни решения от Екотой на Camping & Caravaning Expo в Пловдив

За първи път Camping & Caravaning Expo се проведе в Пловдив от 4 до 6 октомври, представяйки последните тенденции и иновации в къмпинг и караванинг индустрията. Като доверен партньор на организатора Camping.bg, Екотой се погрижи за осигуряването на санитарни удобства по време на събитието. Компанията участва и като изложител, който предложи практични решения чрез продажбата на преносими тоалетни и препарати за почистването им, осигурявайки по-екологично къмпинг преживяване. 

С нарастването на популярността на къмпингуването, екологичните въпроси, свързани с управлението на отпадъците и санитарното оборудване, стават все по-актуални. Традиционните практики в къмпингуването могат да оставят траен отпечатък върху природната среда, поради което са необходими екологични алтернативи. Нашата компания разпознава тази нужда и има за цел да предложи устойчиви решения, които помагат на къмпингуващите да намалят своя екологичен отпечатък. 

Мобилните тоалетни DIXI Green, изработени от рециклирана пластмаса, са отличен пример за това как оборудването за къмпинг може да бъде както функционално, така и устойчиво. Като предоставя удобни, чисти и екологични санитарни опции, Екотой помага за опазването на природните места, като същевременно подобрява цялостното преживяване на открито. 

По време на Camping & Caravaning Expo, представихме и портативни тоалетни с индикатор, както и препарати за почистването им. Тези продукти привлякоха значителен интерес сред къмпинг ентусиастите, любителите на каравани и авантюристите на открито, които търсеха надеждни санитарни решения. 

Използването на екологични преносими тоалетни и биоразградими препарати помага за минимизиране на въздействието върху околната среда. С решенията на Екотой можете да се насладите на природата, без да оставяте вредни следи. 

Нашето участие в Camping & Caravaning Expo в Пловдив подчерта ангажимента на компанията към насърчаването на устойчивостта и осигуряването на практични решения за почивка на открито. Ние се ангажираме да предлагаме иновативни, екологични продукти, които отговарят на нуждите на съвременните къмпинг любители. 

Планирате следващото си приключение? Разгледайте нашата гама от преносими тоалетни и препарати, за да си осигурите по-чисто и екологично преживяване. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси. 

Вижте още

  

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес