Преносима химическа тоалетна от Екотой: Най-важното на едно място

Времето се затопля, а с него се увеличава и желанието ни да планираме почивка сред природата. На къмпинг, каравана или дори на лодка, потребността от надеждна, удобна и лесна за използване преносима тоалетна е от изключително голямо значение.  

Моделът портативна химическа тоалетна, който Екотой предлага - Thetford Porta Potti 165 Luxe с индикатор, се отличава като водещо решение, съчетаващо удобство с функционалност.  

Научете повече за характеристиките на продукта, предимствата му, как се използва химическата тоалетна и как се почиства.  

  • Основни характеристики 
  • Голям капацитет за отпадни води (21 литра) 
  • Удобна височина на седалката (41 см) 
  • Лека конструкция и лесна за пренасяне (3,5 кг) 
  • Компактни размери (41,4 x 38,3 x 42,7 см),  
  • Ефикасна система за изплакване чрез сифонна помпа  

Предимства на Thetford Porta Potti 165 Luxe 

  • Удобство и комфорт 

Проектирана за лесна употреба, удобната височина на седалката и ефикасната система за изплакване предлагат комфорта на традиционната тоалетна в преносим формат. 

  • Издръжливост и надеждност 

Thetford е символ на качество и издръжливост. Porta Potti 165 Luxe е създадена да издържи на изпитанията на пътешествията и честата употреба, като предлага надеждност, когато това е най-необходимо. 

  • Екологичност 

С големия си капацитет за отпадни води и ефективен дизайн, Porta Potti 165 Luxe намалява необходимостта от често изпразване на резервоара и така ограничава екологичния си отпечатък. 

  • Универсалност 

Идеална за къмпинг, каравани, плаване и като резервна тоалетна по време на домашни ремонти или извънредни ситуации, нейната универсалност я прави ценна в различни обстоятелства. 

Как да използвате портативна тоалетна Thetford Porta Potti 165 Luxe 

  • Подготовка 

1. Разопаковайте и сглобете: Извадете преносимата тоалетна от опаковката и проверете дали всички части са налични. 

2. Преди да я използвате е изключително важно да поставите специална течност за преносими тоалетни в двата резервоара. Екотой предлага препарат за почистване на портативни тоалетни, който може да видите тук

3. Добавете 3 л.  вода към отходния резервоар, а промивния резервоар напълнете до горе. 

Важно: Никога не поставяйте препарат директно през затварящата клапа, тъй като това може да повреди маншетното уплътнение на отходния резервоар. Пълнете отходния резервоар само през въртящата се изливна тръба. 

  • Използване на тоалетната 

1. Тоалетната може да се използва при затворена или при отворена клапа. За да отворите клапата, издърпайте ръчката на клапата. Винаги затваряйте клапата  след употреба. 

2. След употреба активирайте системата за изплакване чрез натискане на помпата, за да изчистите чинията. 

  •  Поддръжка 

1. Когато отходният резервоар е пълен, откачете промивния резервоар от него. Занесете отходния резервоар в зона, предвидена за изхвърляне на отпадъци и го изпразнете през въртящата се изливна тръба. 

Съвет: За да изпразните резервоара, натиснете и задръжте вентилационния бутон с палец, докато въртящата се изливна тръба е насочена надолу. 

2. Почистване: Редовното почистване е важно, както за вашата тоалетна у дома, така и за преносимата тоалетна. Така ще предотвратите отлагането на варовик и ще осигурите оптимална хигиена. 

  • Съхранение 

Ако очаквате, че няма да използвате тоалетната за продължителен период, тя трябва да бъде изцяло изпразнена, почистена и подсушена. Това е удобно време да извършите поддръжка на  вашата тоалетна. 

По време на съхранението ви съветваме да оставите затварящата клапа отворена, за да я предпазите от повреждане и да отвиете капачката на отвора за пълнене с вода, за да може резервоара за вода да се проветрява.  

Портативната тоалетна Thetford Porta Potti 165 Luxe се отличава с функционален дизайн, предлагайки съчетание от комфорт, удобство и надеждност. Независимо дали сте запален къмпингар, любител-пътешественик или търсите временно решение за тоалетна, Porta Potti 165 Luxe е проектирана да отговори на вашите нужди.   

Поръчайте сега бързо и удобно, като ни изпратите съобщение тук или се обадите на тел. 0700 50 350.  

0700 50 350 0700 50 350 Запитване Запитване Адрес Адрес